Seriepremiär borta mot Spjutstorp.

Soligt varmt väder på en gropig hålig A-plan. Vi får skylla på den tuffa vintern.

Vi fattades i premiären våra duktiga spelare Linnea, Antonia, Hanna, Hannah och Heidi.
Detta gör att vi får röra runt bland positionerna. Inlånade spelare för dagen var Louise och Bella från F12 laget.

Vi börjar med att referera första halvleken som nog var en av de rörigaste på länge!!! det kändes oroväckande den första kvarten.
Vi vet inte hur många gånger vi sagt att vi ska undvika att falla in i motståndarnas spel. De hade mycket folk på mitten och vi drar oss gärna in och förlorar vårt fina kantspel. Men allt eftersom matchen gick kom ni mer och mer rätt i era positioner.

Motståndarna är stora och tuffa och det märks att de är vana vid seniorspel. Alexandra blir nersprungen i straff området och vi får en straff som Emma A rakar in i målet.

Vi går till halvleksvila med 0-1,nu vi vill se en uppryckning hos tjejerna. Vi gör ytterligare några ändringar. Töserna går in och gör en mycket bättre halvlek. Allt är bättre snacket, passningarna, löpningarna och det bjöds på många avslut.

Nästa mål gör Felicia på en perfekt slagen hörna av Emma A 0-2:):) nu slappnar alla av och det blir ännu bättre spel. Erica på topp och snabb som en Vessla hon hade många bra lägen. Det blir Erica som gör 0-3 där Louise först vinner boll. passar Emma S som i sin tur passar fram till Erica som går på avslut och trycker in bollen.

Spjutstorp hade några farliga kontringar men våran målis Nellie är grym och tar allt. Köpinge har mer eller mindre hela andra halvlek och en bunt med avslut som inte vill gå in. Ett mål till får vi se innan matchen går till ända, Erica jobbar starkt på en boll som hon passar in framför mål och där kommer debutanten Louise som snyggt placerar bollen i mål 0-4.

Två debutanter för dagen Louise Thulin och Rebecka Persson som dessutom var yngst på plan. Båda gjorde en mycket bra match, härlig inställning!!